Продавець Japan-line.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2006 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Інтернет-магазин Japan-line
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (50) 876-23-80
(МТС)
+380 (73) 407-82-12
(Life)
Japan-line.com.ua
Иван Иванович
пр-кт Повітрофлоцький 92 Б, Київ, Україна
info.japan-line@i.uahttp://Japan-line.com.ua
+380 (50) 876-23-80
+380 (73) 407-82-12

Що за хитра машина – тістоміс ? Які її особливості і чому вона незамінна.

Що за хитра машина – тістоміс ? Які її особливості і чому вона незамінна.

Заміс тіста — це найважливіший процес, від якого залежить якість і смак готових виробів з борошна пшеничного, житнього, гречаного, рисового і так далі. Правильний заміс тіста гарантує випічці ніжність і легкість, а борошняні вироби, приготовлені на пару, будуть смачними тільки тоді, коли тісто добре вымешано. Однак вимісити необхідний у промисловому виробництві хлібобулочних виробів обсяг тесту вручну практично неможливо, саме тому в таких випадках застосовуються так звані тістоміс — пристрої для замісу тіста.

       

Тістоміс (тістомісильна машина) — це обладнання для ресторанів, пекарень, без якого не обійтися у виробництві хліба, здобної випічки або інших виробів з тіста. Висока затребуваність зробила необхідним створення такого апарату, який зміг би працювати тривалий час і замішувати досить великі обсяги вихідних інгредієнтів, видаючи в результаті тісто, замішане за всіма правилами. На сьогоднішній день таке хлібопекарське обладнання, як тістоміс, може бути націлене на виконання однієї вузької завдання, а може бути багатофункціональним. Так, існують тістоміси, які в залежності від заданої програми вымесят звичайне прісне тісто, солодке пісочне або навіть бісквітне, що вважається одним з найбільш складних у приготуванні.

Для того, чтобы тестомес хорошо справлялся со своей задачей, его конструкцией предусмотрено не только тщательное смешивание ингредиентов, но и подогрев их до необходимой температуры, а также насыщение теста воздухом для большей пышности готовых изделий. Существуют тестомесы с дополнительными функциями, такими как вращение чаши (дежи), возможность автоматического опрокидывания готового теста, несколько режимов работы – все это позволяет тестомесильной машине лучше справляться со своим назначением и облегчает работу оператору тестомеса.

Поскольку такое оборудование для ресторанов, как тестомес, обычно применяется для довольно большого количества готовой продукции, то его дежа чаще всего имеет объем от нескольких килограммов. Однако есть возможность при необходимости уменьшить этот объем, вложив в дежу специальную чашу-вкладыш. Таким образом, можно получить необходимый объем теста без лишнего расходования энергии и использовать тестомес более эффективно.

Существуют также тестомесильные машины для домашнего использования — так называемые бытовые тестомесы. Они расчитаны на меньший объём продуктов, чем промышленные тестомесы.

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner