Продавець Japan-line.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років. Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями. Порівняти можливості діючих пакетів
Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення,
оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Кухонний комбайн-тістоміс Royalty Line PKM-1900.7 Grey 6,5 л.
Тістоміс Royalty Line PKM-1900.7 Grey - це пристрій для якісного вимішування тіста. Нагадаємо, що від якісного вимішування тіста залежить смак вашого виробу в готовому вигляді. Залежно від подібного вами борошна (пшеничного, гречаного, житнього чи інших сортів) тісто треба по-різному вимішувати, і в цьому вам будити просто необхідний кухонний комбайн (від швейцарського виробника побутової техніки Royalty Line PKM-1900.7 Grey, який зарекомендував себе з дуже позитивного боку, ціна-якість. Вимішування руками не завжди стає ефективним, при цьому займає багато вашого часу і сил. З Royalty Line PKM-1900.7 Grey цей процес вимішування позику набагато менше години і до того ж у вас з'явиться час, коли ви займетеся іншими не менш важливими справами.
Характеристика комбайна-тістоміса Royalty Line PKM-1900.7 Grey:
Чаша з нержавіючої сталі з місткістю 6,5 л. (приблизно до 3 кг тіста за раз);
Потужний 1900 Вт.
Плавний регулятор швидкостей;
Режим "турбо" використовується при великих навантаженнях;
Важіль для підйому / опускання кронштейна відкидатися на 60 ;
Кришка з отворами для додавання інгредієнтів і захисту від бризгів при експлуатації приладу;
У комплект входять 3 насадки зі зручною і надійною системою кріплення:
- гак для замісу дріжджового тіста (тісто для хліба, пирогів, піци, млинців або на локшину);
- плоский бітер для змішування багатокомпонентних мас (пісочного тіста, перекрученого м яса і риби, паштетів, вареної картоплі на пюре, сирних мас і густих кремів);
- вінчик для збивання повітряних мас (цілих яєць, білків, майонезів, пудингових кремів, бісквітів, сметани й т. д.).