Плита індукційна HILTON EKI 3899 2000 Вт
Плита індукційна HILTON EKI 3899 – це наступний крок у розвитку кухонної техніки.
ПРИНЦИП РОБОТИ ІНДУКЦІЙНОЇ ПЛИТИ.
В індукційній електричної плити використовується енергія магнітного поля. Конфорка сама не нагрівається, вона передає тепло безпосередньо дну посуду. Це відбувається завдяки високочастотному електричному струму і мідної котушки. Таким чином, їжа нагрівається від каструлі або сковороди, в той час як конфорка по краях залишається холодною. Готувати на індукційній панелі можна тільки в посуді з феромагнітними властивостями, тобто дно каструлі або сковороди повинно бути виконано з чавуну, нержавіючої сталі, а ось алюміній, жаростійке скло і мідь не підходять для неї. Ще однією цікавою особливістю індукційних панелей є те, що без посуду вона не включається. Необхідно, щоб каструля або сковорода займали хоча б 70% поверхні конфорки для початку нагрівання.
Характеристики індукційної плити HILTON EKI 3899:
Електронна панель управління зі світлодіодним дисплеєм;
Розпізнавання розміру посуду да;
Кількість рівнів потужності - 8;
Кількість режимів приготування – 8;
Автовідключення;
Можливість вмонтування в стільницю;
Нековзні ніжки;
Температурний режим 80-270 С;
Таймер 240 хв;
Відстрочка старту 1-24 год;
Світлодіодна індикація роботи;
Споживана потужність 2000 Вт;
Розмір ШхВхГ 370 х 300 х 75 мм;
Матеріал корпусу скло/пластик;
Колір чорний;
Живлення 220-240 В;
Гарантія 2 роки.
EAN: 0801001438997
Основні | |
---|---|
Виробник | Hilton |
Країна виробник | Китай |
Тип управління | Сенсорне |
Колір корпусу | Чорний |
Додаткові функції і характеристики | |
Дисплей | Так |
Споживана потужність | 2000 Вт |
Таймер | Так |
Функція автовідключення | Так |
Користувацькі характеристики | |
Варіант установки | Незалежний |
Висота ніші для вбудовування | 75 мм |
Гарантійний термін | 24 |
Глибина ніші для вбудовування | 300 мм |
Кількість температурних режимів | 8 |
Максимальний час установки таймера | 240 |
Тип | Електрична |
Тип електричних нагрівачів | Індукційні |
Ширина ніші для вбудовування | 370 |